fallback

ЦСКА и "Крумовград" завършиха наравно в страхотен мач на стадион "Васил Левски"

Момчетата на Станислав Генчев продължават да нямат загуба от началото на 2024 г.

18.05.2024 | 19:57 Автор: Вяра Димова

ЦСКА направи равенство 2:2 с "Крумовград" у дома в мач от 33-ия кръг на първенството. Момчетата на Станислав Генчев отново показаха, че са един от най-коравите отбори в елита и продължават да нямат загуба от началото на 2024 година.

Срещата на Националния стадион "Васил Левски" започна отлично за гостите, които поведоха в резултата още в 3-та минута, когато Патрик Луан се измъкна от засадата и от близко разстояние вкара с глава след добро центриране на Александър Колев. "Червените" натиснаха в търсене на обрат и изравниха в 29-та минута с гол на Джонатан Линдсет след отлична асистенция на Тобиас Хайнц.

Малко преди почивката домакините получиха право да изпълнят дузпа за игра с ръка в наказателното поле, но Линдсет стреля в аут от бялата точка. В 49-та минута ЦСКА излезе напред, след като Матиас Фаетон се разписа с глава след центриране на Улаус Скаршем.

Играчите на "Крумовград" не се предадоха и изравниха в 55-та минута, когато Александър Колев спечели висока топка и я отклони на пътя на Луан, който беше изпуснат по нелеп начин от Християн Петров и не сбърка сам срещу Густаво Бусато, пише БГНЕС.

До края "армейците" така и не успяха отново да пробият защитата на съперника и двубоят завърши при равенство 2:2. По този начин ЦСКА временно излиза на втората позиция с точка повече от "Черно море" преди утрешното домакинство на "моряците" на "Лудогорец". "Крумовград" заема шеста позиция в класирането с актив от 49 точки.

Снимка: lap.bg

fallback
Още от Спорт
fallback