Бойни легенди ще бъдат рефери на двубоите от SENSHI 21

25.03.2024 | 17:51 Редактор:
Бойни легенди ще бъдат рефери на двубоите от SENSHI 21
Бойни легенди ще бъдат рефери на двубоите от SENSHI 21

Бойната галавечер SENSHI 21 ще се проведе на 20 април 2024 г. от 18:30 ч. в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна. Почитателите на бойните спортове у нас ще видят на ринга 14 оспорвани битки между класни и атрактивни бойци от 16 държави, сред които и четирима българи.

Билетите за пролетното издание на бойното шоу SENSHI 21 вече са в продажба и може да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.

Публиката във Варна ще има удоволствието да види специалните гости и рефери на двубоите в бойната галавечер, които са световноизвестни и легендарни бойци.

Ернесто Хуст (Нидерландия) – четирикратен световен шампион на K-1, световен шампион по савате, световен шампион на ISKA по фул контакт и световен шампион по муай тай, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Шихан Семи Шилт (Нидерландия) – шампион на Glory Grand Slam 16-man tournament, световен шампион на Glory, четирикратен K-1 Grand Prix шампион, K-1 световен шампион, трикратен носител на титлата King of Pancrase и двукратен световен Кудо шампион, президент на KWU SENSHI Европа, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Шихан Николас Петас (Япония) – европейски и световен шампион по карате, последният учи-деши на Масутацу Ояма, победител в К-1 Grand Prix на Япония, водещ на ринга на бойната галавечер SENSHI, член на борда на директорите на KWU SENSHI и е начело на комисията за връзки с обществеността и маркетинг на KWU SENSHI.

Алберт Краус (Нидерландия) – първият K-1 световен шампион на MAX Tournament през 2002 г., както и първият SUPERKOMBAT шампион в средна категория. Краус е носител и на четири отделни световни титли по кикбокс и муай тай, член на борда на директорите на KWU SENSHI.
Анди Зауер (Нидерландия) – двукратен световен K-1 MAX шампион, четирикратен световен шампион по Shootboxing, Showtime 70MAX световен шампион и световен муай тай шампион, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Сенсей Евертън Тейшейра (Бразилия) - световен шампион на K-1 GP Fukuoka за 2008 г., абсолютен световен шампион на киокушин за 2007 г., световен шампион на киокушин в категория 2005 г. и 5-кратен американски шампион в отворена категория, член на комисията за връзки с обществеността на KWU SENSHI и член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Сенсей Тариел Николейшвили (Грузия) – абсолютен световен шампион през 2011 г., завършва "100 боя" кумите през 2014 г., абсолютен шампион на Япония през 2010 г., шампион на Япония в категория през 2010 г., шампион на Европа през 2010 г., член на борда на директорите на KWU SENSHI Европа.

Сенсей Захари Дамянов (България) – абсолютен световен киокушин шампион през 2015 г., четирикратен шампион на American Absolute и четирикратен европейски киокушин шампион и член на борда на директорите на KWU SENSHI Европа.

Сенсей Ян Сокуп (Чехия) – шампион през 2004 г. на All Japan Tournament, европейски шампион през 2007 г., второ място на деветия световен отворен киокушин шампионат през 2007 г., шампион в тежка категория през 2014 г. на Yangame Fight Night, победител на SENSHI – 2019 г. и второ място на първия европейски шампионат в стил "фул контакт" – 2020 г. и член на борда на директорите на KWU SENSHI Европа.

Сенсей Андрюс Накахара (Бразилия) - световен шампион по киокушин за 2005 г., абсолютен шампион на САЩ, 2 пъти шампион на Южна Америка, печели 4 от 11-те си професионални мача с нокаут, член на комисията по маркетинг на KWU SENSHI и член на борда на директорите на KWU SENSHI.

Сенсей Петър Мартинов (България) – световен киокушин шампион през 2014 г., европейски киокушин шампион през 2006 г., трето място на турнира European Open през 2008 г. и трикратен европейски Tameshiwari шампион, член на борда на директорите на KWU SENSHI Европа.

Сенсей Юске Фуджи (Япония) – трето място на световния шампионат на KWU по киокушин карате, шесткратен шампион на Япония, шампион на Австралия и Нова Зеландия по фул контакт карате. Главен оперативен директор на SENSHI и KWU SENSHI, председател на комисията по стратегическо развитие, председател на комисията по образование, член на борда на директорите на KWU SENSHI.

В профилите на SENSHI в социалните мрежи Facebook и Instagram може да научите още полезна и интересна информация за международната галавечер, както и да се запознаете с професионални бойци, които ще участват в събитието на 20 април.

21-о издание на SENSHI се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД "Армеец", MAX Sport, "България Еър", М Кар Груп - BMW дилър и „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“.