"Ливърпул" избра наследника на Юрген Клоп

Представители на клуба вече са се свързали с обкръжението му

31.01.2024 | 14:14 Редактор: Тодор Петров

Френската легенда Зинедин Зидан може отново да се завърне към треньорството. Ръководството на "Ливърпул" иска да назначи Зидан за мениджър след края на сезона.

Представители на клуба вече са се свързали с обкръжението на бившия треньор на "Реал" (Мадрид), за да разберат дали той е готов да работи във Висшата лига, твърдят цитираните от "24 часа" испански медии.

На 26 януари мениджърът на "Ливърпул" Юрген Клоп обяви, че ще напусне през лятото. 56-годишният германски специалист пое английския клуб на 8 октомври 2015 г.

През това време Юрген Клоп спечели седем трофея с "червените" -  Шампионската лига, Висшата лига, Купата на Лигата, Купата на Англия, Суперкупата на УЕФА и Световното клубно първенство.

Снимка: БГНЕС


2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 6 месеца
Мисля, че наистина Унай Емери е точният човек. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 0
Армеец
преди 6 месеца
Има само един мениджър подходящ за наследник на Клоп и това е човекът знаещ как се печелят Лига Европа няколко пъти със Севиля и се казва Унай Емери. Нищо че е свързан сега с Астън Вила плащаш и го имаш за дълго като гаранция за много купи и успехи.Лесно е да си шампион с Реал щом цяла федерация и съдии работят за теб. В Англия за Ливърпул никой не работи напротив ощетяват ги всеки мач и си трябва човек умеещ да изгражда и се бори. Сигнализирай за неуместен коментар