Николай Костов връща Рикардиньо за домакинството на "Ботев" (Пд)

Все още не е ясно дали Андриан Краев ще остане на резервната скамейка

11.11.2023 | 10:15 Редактор: Вяра Димова
Николай Костов връща Рикардиньо за домакинството на

Треньорът на "Левски" Николай Костов ще върне сред титулярите нападателя Рикардиньо за домакинството на "Ботев" (Пловдив). Бразилецът остана на пейката срещу ЦСКА 1948 в Бистрица, като сините играха без типичен таран, но 60-годишния наставник този път ще заложи на такъв.

На вчерашната тренировка треньорът проведе дълъг разговор с тима преди началото на заниманието. Столичани се намират в серия от три поредни двубоя без успех, както и в шест със само една победа.

Любопитно ще е и решението на треньора дали за втори пореден мач ще остави на резервната скамейка Андриан Краев. Българският национал се появи след почивката срещу ЦСКА 1948, а основната причина за отнемане на мястото му сред титулярите е нежеланието му да подпише нов договор с клуба. Не е ясно дали срещу канарчетата ще се процедира по този начин и с Жереми Петрис по същите причини и сред 11-те да стартира Патрик-Габриел Галчев, пише "Тема Спорт".

Николай Костов ще брани поста си в предстоящото домакинство на "Ботев" (Пловдив). Доверието на феновете към 60-годишния специалист е на изчерпване след лошата серия. Ръководството заяви, че доверието към наставника не е снето, но това бързо може да се промени при нова издънка.

Снимка: lap.bg