fallback

"Барса" уради "Реал" (Мадрид) с 3:0. Анчелоти доволен въпреки загубата

Никога досега не ми се е случвало да уцелим пет греди в един мач, добре че стана в предсезонен мач, коментира треньорът

30.07.2023 | 12:57 Автор: Елеонора Танева

"Реал" (Мадрид) загуби от "Барселона" с 3:0 пред 80 000 зрители в "Арлингтън", Тексас. В 15-ата минута каталунците поведоха. Педри подаде към Дембеле и французина от малък ъгъл реализира по диагонала - 1:0. 

"Реал" можеше да изравни само след 4 минути, когато бе отсъдена дузпа за игра с ръка на Роналд Араухо. Винисиус изпълни от бялата точка, но шута му отиде в напречната греда. В последните 5 минути "Барса" реши всичко. Първо Серджи Роберто подаде към младока Фермин Марин, който с прекрасен удар заби топката под гредата. В края Феран Торес оформи крайното 3:0 след пас на Марин.

Треньорът на "Реал" (Мадрид) Карло Анчелоти остана доволен от играта на своя отбор, въпреки тежката загуба.

"Никога досега не ми се е случвало да уцелим пет греди в един мач и е по-добре, че това се случи в предсезонен мач. Като че ли имаше стена пред вратата на съперника. Пуснах нов отбор, за да видя как се адаптират младежите. Всичко е наред, трябва да продължим така, а без изявен нападател имахме много възможности за гол. Исках да видя младежите в мач под напрежение и те се справиха добре. Виждам отбор с много добро бъдеще", каза Анчелоти след мача.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Спорт
fallback