С атрактивни изпълнения Теодор Христов не остави шанс на Еди Руиз на SENSHI 17

Бруно Сузано за пореден път доказа, че е една от големите звезди на бойната галавечер

08.07.2023 | 23:51 Редактор: Елеонора Танева
С атрактивни изпълнения Теодор Христов не остави шанс на Еди Руиз на SENSHI 17

Теодор Христов постигна победа с единодушно решение над Еди Руиз в една от най-очакваните срещи на SENSHI 17. Българинът влезе много силно в мача и не разочарова с атрактивните си изпълнения. Така той спази заявките си за шоу, но в същото време подходи разумно, за да не се открива прекалено за контрите на испанеца.

Лявото око на Руиз бе подсинено и все пак той вкара някои интересни комбинации, с което подсказа на "синия ъгъл", че няма намерение да се дава без бой.

Мирослав Вуйович и Ненад Косич също предложиха вълнуващ двубой на SENSHI 17 в своя сблъсък от тежка категория в стил KWU Full Contact.

Германецът с балкански корени вложи огромна сила в овърхендите си, за да компенсира ръстовия си дефицит спрямо черногореца.

Вуйович на свой ред търсеше играта от дистанция с кикове, но това не бе достатъчно, за да убеди съдиите, че е по-добрият. Те бяха раздвоени и макар да имаше известно основание за допълнителен рунд, решиха да присъдят победата на Косич.

Бруно Сузано за пореден път доказа, че е една от големите звезди на SENSHI 17, след като се наложи с единодушно решение над Абдармане Кулибали.

Португалецът едва не стигна до нокаут в края на втория рунд, но французинът намери сили, за да се изправи и на практика бе въпрос на оцелява е за него в оставащите секунди.

Двамата ветерани предложиха удивителен мач за удоволствие на разпродадените трибуни край плажа на ресторант „Море“ в „Св. св. Константин и Елена“.

Четете повече в boec.bg.