От "Ботев" с официално становище: Отрекоха, че Зингаревич ще продава клуба

Клубът заплаши със съд пишещите фалшиви новини

19.04.2023 | 17:43 Редактор: Искра Ангелова
От

Собственикът Антон Зингаревич няма намерение да продава "Ботев" (Пловдив). Това обявиха официално от клуба. Изявлението идва в отговор на появилите се информации, че бизнесменът търси купувач за акциите си.

"Ботев" (Пловдив) се разграничава от появилите се информации, че г-н Антон Зингаревич търси на кого да продаде клуба. Пред собственика на "Ботев" (Пловдив) не е стоял въпросът за продаването на клуба, а точно обратното - за неговото развитие. Особено след завръщането на стадион "Христо Ботев", основната цел пред г-н Зингаревич и неговия екип е подобряването на резултатите в "жълто-черния" клуб във всички звена.

Ние категорично заявяваме, че появилата се "информация" е фалшива новина и всеки, който си позволи да пише подобни статии, ще бъде подведен под съдебна отговорност от нашия клуб", гласи официалното становище на "жълто-черните".

По-рано стадион "Христо Ботев" получи Акт 16 и вече е въведен в експлоатация. Новината съобщи Илиян Филипов, чиято компания довърши строителството на съоръжението.

Снимка: Lap.bg.