Рашфорд бесен след двубоя с "Барселона": Това не е дузпа, а е 100% е нарушение

Бях на път да се измъкна от Кунде и да остана сам срещу вратаря, когато той удари крака ми, коментира нападателят

17.02.2023 | 15:30 Редактор: Вяра Димова
Рашфорд бесен след двубоя с

Нападателят на "Манчестър Юнайтед" Маркъс Рашфорд бе бесен, след като съдията не изгони Жул Кунде от "Барселона" снощи. 

Двубоят завърши 2:2, а английският национал вкара и изработи автогол за домакините. При една ситуация обаче в 64-ата минута и 2:1 за английския тим, той бе на път да се откъсне сам срещу вратаря и сякаш бе препънат, когато падна. Реферите обаче подминаха положението и защитникът се размина с червен картон. 

"Това е ключов момент в сблъсъка. Не съм гледал отново ситуацията, но не разбирам защо според съдията и помощника му бих паднал. Нищо не печеля. Бях обаче на път да се измъкна от Кунде и да остана сам срещу вратаря, когато той удари крака ми. Това не е дузпа, но на 100% е нарушение. Объркан съм" заяви Рашфорд, цитиран от gol.bg.

"Чувствам се така, сякаш сме загубили. Успяхме да се върнем в мача, след като през първото полувреме може би противникът имаше предимство. Ние обаче запазихме спокойствие и създадохме добри положения. След паузата вкарахме бързо два гола и имахме контрол върху мача. Те обаче са силен тим, така че успяха да изравнят" добави нападателят, който вече има 22 гола за сезона и така изравни личния си рекорд поставен през 2019-2020. 

Снимка: БГНЕС