fallback

Последното попълнение на "Лудогорец": Свещеник каза, че ще подпиша с голям клуб

Имам достатъчно време да се запозная с българския футбол, заяви Раи Насимиенто

09.02.2023 | 16:33 Автор: Елеонора Танева

"Лудогорец" официално представи последното си ново попълнение – Раи Насимиенто. Той дойде като свободен агент, а последният му отбор е "Баия". Въпросният клуб купи от Разград Сисиньо и Каули. Ето какви бяха първите думи на 24-годишното крило като футболист на "Лудогорец". 

Футболистът благодари за топлото посрещане и доверието на президента, и на всички директори. Изрази надежда да направи щастливи феновете и да напише история с екипа на "Лудогорец".

"Искам да ви разкажа една история. Аз съм много вярваш. Преди 3 месеца моята майка отиде в църква и говори с един свещеник. Той и каза, че ще подпиша с голям клуб. Не назова име. Но ето, че сега това е факт, а името на отбора е "Лудогорец". Сега вярата ми в Господ е още по-силна", каза при представянето футболистът.

Раи заяви, че след офертата на българския клуб е отхвърлил други, които са му отправяни.

"Знам историята на "Лудогорец". Откакто отборът е в първа дивизия, е шампион. Също така, след като вече подписах с "Лудогорец", ще направя анализ на всички съперници, с които ще играем. Имам достатъчно време да се запозная с българския футбол", заяви още Раи. 

Снимка: Лудогорец

fallback
Още от Спорт
fallback