Саша Илич: ЦСКА има нужда от почивка, напролет ще бъде много тежко

"Няма да подценим "Гигант", приоритет за нас е да преминем в следващия кръг", заяви треньорът на "червените"

17.11.2022 | 18:05 Редактор: Искра Ангелова
Саша Илич: ЦСКА има нужда от почивка, напролет ще бъде много тежко

Треньорът на ЦСКА Саша Илич отхвърли вариант за подценяване на аматьорския "Гигант" (Съединение) в предстоящия сблъсък за Купата на България другата седмица.

Сърбинът взе участие в демонстративния мач между ветерани на "Левски" и ЦСКА по инициатива на "Аджибадем Клиник" за месеца на мъжкото здраве.

"Ще има много хора на стадиона в Съединение. В съвременния футбол не може да си позволиш да подценяваш който и да е съперник. Няма да подценим "Гигант", приоритет за нас е да преминем в следващия кръг", каза Саша Илич пред репортери след срещата, цитиран от gol.bg.

"Напролет ще бъде много тежко. "Лудогорец" е много силен отбор, има и два мача по-малко от нас. Моят отбор има нужда от почивка. Тренираме от юни и сега паузата не е толкова голяма и идва навреме, имаме и подготовка, всичко е наред", допълни Илич.

Бившият играч на "Партизан" вярва, че Сърбия може да стигне далеч на Световното първенство.

"Сърбия има страхотен отбор, предвождан от Митрович, Влахович, Милинкович-Савич, Тадич, които играят във водещи първенства. Бяхме първи в квалификациите пред Португалия и отборът има шансове да стигне далеч на световното първенство", завърши треньорът на "червените".

Снимка: Lap.bg.