fallback

Роналдо го закъса: Никой не го иска, ще трябва да остане в "Юнайтед"

От началото на сезона португалецът загуби титулярното си място в клуба

07.10.2022 | 15:05 Автор: Ваня Кузманова

Звездата Кристиано Роналдо май вече съвсем го е закъсал. Според английските медии към играча няма никакъв интерес от други клубове и ще му се наложи да остане в "Юнайтед" и след януарския трансферен прозорец.

В потвърждение на мрачната за Роналдо прогноза идва и новината, че босовете на "червените дяволи" са казали на мениджъра Тен Хаг, че е малко вероятно да му бъдат дадени пари, за да подобри отбора си до следващото лято. Това е така и заради голямата заплата, която те са принудени да плащат на Кристиано, чийто договор с клуба изтича през лятото. 

От началото на сезона Роналдо загуби титулярното си място в "Юнайтед" за сметка на Маркъс Рашфорд, а като резерва се е разписал само веднъж - срещу "Шериф" (Тираспол) в Лига Европа.

През лятото самият играч поиска трансфер в друг отбор, но за негов ужас конкретна оферта дойде само от Ал Хилал от Саудитска Арабия, която той отхвърли, а грандове като "Байерн" (Мюнхен), "Челси", "Наполи" и "Реал" (Мадрид) се дистанцираха от възможността да го вземат.

Повече по темата четете в gol.bg 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback