fallback

Меси: Световното в Катар със сигурност ще бъде последното в кариерата ми

"Има както притеснение, така и нерви", призна футболистът

07.10.2022 | 10:33 Автор: Ваня Кузманова

Лионел Меси заяви, че Световното първенство по футбол в Катар ще бъде "със сигурност" последното му като професионален играч. 35-годишният футболист не вижда себе си на нов шампионат на планетата след приключването на тазгодишното издание.

"Със сигурност това ще бъде последното ми световно първенство. Броя дните до началото на Мондиала. Има както притеснение, така и нерви", призна той пред Star Plus. Нападателят на ПСЖ има четири световни първенства зад гърба си, като е вкарал пет гола и асистирал за други шест в 19 участия на турнира.

Клубната легенда на "Барселона" добави, че се чувства готов физически за Катар, пише БГНЕС. 

Аржентинците откриват кампанията си в Катар срещу Саудитска Арабия на 22 ноември и Меси изрази мнение, че отборът може да бъде считан за един от претендентите за короната. 

"Не знам дали сме големите фаворити. Вярвам, че Аржентина е сред кандидатите заради историята си, която значи дори много повече, имайки предвид начина, по който стигнахме дотук. На Световно първенство може да се случи всичко, всички мачове са много трудни. Невинаги фаворитите печелят титлата".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback