fallback

"Лудогорец" се надява на спортен късмет утре срещу "Бетис"

Отборът замина за Испания, където ще играе двубоя си от груповата фаза на Лига Европа срещу "Бетис"

14.09.2022 | 20:03 Автор: Ирена Бакърджиева

"Лудогорец" замина за Испания, където "Орлите" ще играят двубоя си от груповата фаза на Лига Европа срещу "Бетис". Старши треньорът на тима Анте Шимунджа, както и изпълнителният директор Ангел Петричев говориха пред медиите преди заминаването на отбора.

"Искаме да се състезаваме. Не мислим, че вече сме фаворит в групата. Правим стъпка след стъпка, играем мач за мач. След приключването на шестте срещи в групата ще видим къде сме. Не знаем дали "Бетис" е по-добър от "Рома", но играе различен тип футбол. Какъв ще бъде планът, това ще го споделя с футболистите", заяви Шимунджа.

"Ако утре спортният късмет и щастие е с нас, може да постигнем нещо голямо и да нарушим традицията. Но нека да бъдем реалисти, ще бъде изключително трудно, знаем какъв отбор е "Бетис", знаем какви изпълнители разполагат, 50 хил. стадиона, атмосферата ще бъде фантастична. Този отбор в няколко мача демонстрира сериозен характер и дори в трудни ситуации тези момчета не се панират, намират сили в себе си, за да се върнат в мача или да победят", твърди Петричев.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback