Илич за "Славия": Изиграхме тежък мач срещу дисциплиниран отбор

ЦСКА падна с 2:00 от "армейците"

11.09.2022 | 21:00 Редактор: Петя Кръстева

Треньорът на ЦСКА Саша Илич прие спокойно поредната победа на отбора – този път над "Славия" с 2:0. "Армейците", макар и с два мача по-малко, излязоха начело в класирането с 22 точки.

"Беше тежък мач, срещу един дисциплиниран отбор, който играе на контраатаки. Имат един фантастичен треньор като Златомир Загорчич. Вкарахме два бързи гола и след това ни стана по-лесно. През първото полувреме имахме 5-6 корнера, имахме подавания от страни, но е трудно да се играе срещу отбор, който се отбранява така сгъстено", коментира той.

"И през първото полувреме бяхме агресивни, както решихме мача и през второто. Не е нещо различно като поведение. Първият гол стана след индивидуална акция на Бамба, оттам стана", смята Илич.

На въпрос как очаква отборът да влезе в мача с "Левски", той отговори, че е много важно отборът да бъде в добро настроение, съобщи gol.bg

"Дербито ще бъде решено от индивидуална класа или индивидуални проблясъци, но честно да ви кажа, не сме говорили за мача с "Левски". До момента сме говорили и сме коментирали единствено мача със "Славия", обобщи той. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във  Facebook ТУК