Братът на Погба го заплаши със скандални разкрития, намеси и името на Мбапе

"Изявленията на Матиас Погба в мрежите за съжаление не са изненада", заявяват от "Ювентус"

29.08.2022 | 14:38 Редактор: Искра Ангелова
Братът на Погба го заплаши със скандални разкрития, намеси и името на Мбапе

Скандалът, генериран от Матиас Погба, революционизира света на футбола тази събота и неделя. Чрез видео той увери, че ще разкрие някои мистериозни тайни за брат си Пол и Килиан Мбапе. Сега играчът на "Ювентус" отговори чрез своя правен екип и се заговори за "опит за изнудване“" от страна на брат му.

Въздействието, генерирано от публикацията на Матиас, беше наистина голямо, тъй като той твърдеше, че има материал за двамата световни шампиони в Русия 2018, както и за Рафаела Пимиента, наследницата на империята на Мино Райола.

"Изявленията на Матиас Погба в мрежите за съжаление не са изненада. Те се присъединяват към заплахите и опитите за изнудване от организирана престъпна група срещу Пол Погба. Компетентните органи в Италия и Франция са запознати от един месец със случая“, подчертават в изявление от клуба на Пол Погба "Ювентус".

Трябва да се отбележи, че адвокатите представляват и майката на Погба, и Рафаела Пимента.

"Здравейте на всички, аз съм Матиас Погба, съобщавам, че скоро ще направя страхотни разкрития за моя брат и Рафаела Пимиента, неговия адвокат, неговия приятел, неговия довереник, когото брат ми нарича втората си майка. За тези, които не ме познават, аз съм професионален футболист, а също и по-големият брат на световния шампион Пол Погба, който в момента играе за "Ювентус" след разочароващ период в "Манчестър Юнайтед", беше изявлението на брата на Погба, което разбуни духовете.

"В момента брат ми се възстановява от контузия с цел да участва в бъдещото Световно първенство. Правя това видео днес и се захващам с това, защото вярвам, че французите, италианците и англичаните, както и феновете на брат ми и още повече френския отбор, "Ювентус" и вашите спонсори заслужавате да знаете някои неща, за да вземете решение дали заслужава възхищението, уважението и обичта на публиката. Дали той заслужава мястото си в отбора на Франция и честта да играе на Световното първенство, заслужава ли да бъде титуляр в "Ювентус" и дали той е достоен да бъде пример за младежите по света...", добавя той, цитиран от "Труд".

"Това, което ще научите за Рафаела Пимиента, адвокат на известния Мино Райола, ще ви позволи да добиете представа за нейното недостойно поведение, нейния професионализъм, нейната лоялност и дали тя заслужава да поеме управлението от Мино Райола. Това ще позволи на играчите да разберат дали заслужава да ги представлява и да се грижи за техните интереси. Дали Рафаела Пимиента и нейният екип наистина се интересуват от тях и техните семейства и дали те са жизнеспособни опции", продължава Матиас Погба.

"Мисля, че това, което имам да кажа, може да заинтересува много хора. Освен това ще ви разкажа и неща за Килиан Мбапе, световната футболна звезда, и имам свидетелства, които да потвърдят думите ми. Вероятно всичко това ще бъде експлозивно и ще вдигне много шум", продължава той.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК