Мъри Стоилов: Тази победа над ПАОК е в топ 10, но съм притеснен за втория мач

"Успяхме да изиграем мача по най-добрия начин", заяви треньорът на "сините"

22.07.2022 | 08:20 Редактор: Искра Ангелова

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов е доволен, че отборът е доставил радост на феновете на отбора с гръмката победа с 2:0 над ПАОК. Мъри обаче подчерта, че е притеснен за реванша в Солун, защото гърците са много солиден тим.

"Тва беше отличен мач за "Левски". Една прекрасна "синя" вечер, въпреки проблемите и сериозния противник - успяхме да изиграем мача по най-добрия начин. Отбелязахме голове, не допуснахме шансове пред нашата врата. Можехме да решим мача с трети гол. С оглед на това което видях в отбора на ПАОК, победихме голям отбор", започна коментара си Стоилов.

"Притеснявам се за втория мач. След прекрасната вечер която подарихме на "сините" фенове, се надявам да изиграем добър мач в Солун без нашите привърженици. Това беше "Левски", който искам да радва хората. Не ме интересуваше чак толкова резултата. Видях "Левски", който искаше да се бори. Не мога да кажа, че е това. Трябва време, работа и търпение, за да може да играе още по-добре", продължи той.

"Мога да я сложа тази победа в Топ 10 на успехите под мое ръководство. Голям отбор, който игра ¼-финал, с много добри футболисти. Видях един ПАОК, който ме притеснява за втория мач. Една изключително знаменита победа, защото клуба и привържениците имат нужда. Можеше и да не успеем, но начинът на игра беше достоен за уважение. Какъвто и да е другият мач, трябва да се представим по същия начин", обяви специалистът.

"Трябва да успеем да отбележим гол. Ще бъде грешка, ако удържаме резултата с оглед на играчите на ПАОК. Трябва да използваме силните ни страни и нашата скорост. Съжалявам, че не можахме да решим мача с трети гол", категоричен е той.

"Видяхте какви играчи взеха участие за ПАОК, чакахме до последно да пуснем тримата млади играчи. Ще се борим, важното е, че подарихме победата на тези хора. Най-важното е, че виждам щастливи левскари, които си тръгвам", отсече Мъри.

"Благодаря на привържениците за уважението към мен, "Левски" и отбора и към целя клуб. Труден и важен момент беше за "Левски". Моето завръщане в клуба е именно по тази причина - привържениците, които бяха загубили и последната надежда. Дадохме им капка радост, ако продължим така, ще бъде добре. За съжаление, не мога нищо да им обещая освен работа и честност. Останалото трябва да го показваме на терена и да се борим за него", завърши Стоилов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК