Гарсез от ЦСКА №1 след първия кръг: Вече започнах вече да изглеждам както искам

"Това е първата ми индивидуална награда", каза бразилецът

14.07.2022 | 14:48 Редактор: Искра Ангелова
Гарсез от ЦСКА №1 след първия кръг: Вече започнах вече да изглеждам както искам

Крилото на ЦСКА Маурисио Гарсез бе определен за Играч №1 на първия кръг за сезон 2022/2023 г. в efbet Лига. Бразилецът вкара хеттрик при успеха на "червените" с 3:0 като домакин на "Арда". Той бе избран с 11 от общо 18 гласа от треньорите у нас.

"Искам да благодаря за тази награда. Надявам се да съм тук още много пъти и да се опитам да вкарам отново хеттрик. Това е първият ми хеттрик и съм много щастлив, че отбелязах и помогнах на отбора. Това е и първата ми индивидуална награда", каза бразилецът.

"Адаптацията ми не беше лесна. Не бях такъв, какъвто исках да бъда. Знаех, че имам потенциала да давам максимума и очаквах максимума от себе си. Сега започнах вече да изглеждам така, както искам. Работих много през тази подготовка. Не искам да кажа, че през миналия сезон не съм се раздавал, просто нещата не се получаваха и сега работата започва да се вижда. Напрежението съществува навсякъде. Повече се дължеше на адаптацията, защото не бях играл в чужбина. Сега съм концентриран максимално да давам най-доброто от себе си", категоричен бе Гарсез.

Попитан как се е стигнало до трансфера му в ЦСКА, той отговори: "Моят мениджър ми предложи да дойда в България. Тогава ми каза, че има много добра оферта за мен и ако искам да прочета за клуба. Тогава му казах: "Брат, който решава нещата в живота ми, е Господ. Ако се е появила тази възможност, той е рекъл да отида там."

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК