Илич: "Лудогорец" е с класа над останалите, борбата в България е много тежка

Треньорът на ЦСКА иска нови играчи, които да правят разликата

13.07.2022 | 10:25 Редактор: Тодор Петров
Илич:

Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред сръбското издание Sportclub след официалния си дебют начело на тима. 

"Борбата в България е голяма и много тежка. Нямам време да ѝ се наслаждавам. Чувството да започнеш с победа е чудесно. Знаете ли колко гола е отбелязал Маурисио Гарсес през изминалия сезон? За да не ви отегчавам, направо ще ви кажа – един. А сега? Експлозия! Маурисио притежава отличен отскок, реагира майсторски в две ситуации и ни донесе две попадения след статични положения. Туфегджич изигра 80 минути и остави добри впечатления", казва Илич.

"Обективно погледнато, "Лудогорец" е с една класа над останалите за върха в класирането като "Левски", "Ботев" (Пловдив) и ЦСКА 1948, които след нас са най-близо до първото място. Но не искам да коментирам отбора от Разград, зает съм единствено с ЦСКА и се интересувам как съставът може да бъде подобрен", добавя сръбският специалист, цитиран от "Тема спорт".

На въпрос дали "армейците" се нуждаят от попълнения на определени позиции, той отговаря: Нужни са ни играчи, които да правят разликата, постовете не са важни. Двама, трима. Колкото повече такива играчи привлечем, толкова по-конкурентен ще е ЦСКА в борбата за титлата.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК