"Берое" се издъни срещу "Арда" (Кърджали) - разделиха си по точка

След 2:2 в Стара Загора възпитаниците на Петър Хубчев останаха седми в подреждането

29.04.2022 | 21:34 Редактор: Елеонора Танева

"Берое" пропиля два гола аванс и стигна само до 2:2  срещу гостуващия "Арда" (Кърджали) в Стара Загора в среща от 29-ия кръг на еfbet Лига от групата за разпределението на местата между седмо и десето.  

Възпитаниците на Петър Хубчев останаха седми в подреждането с 37 точки, следвани от "Локомотив" (Пловдив) с 36, ЦСКА 1948 с 33 и "Арда" с 31. 

Резултатът бе открит от домакините в 18-ата минута. Тогава Давиде Мариани получи топката от Стив Фуртадо на дъгата пред наказателното поле и с техничен удар прати кълбото в левия ъгъл на вратата на Мартин Луков.

Четири минути след почивката старозагорци стигнаха до второ попадение. Серкан Юсеин отблизо засече на празна врата за 2:0.

Три минути по-късно гостите намалиха резултата. Светослав Ковачев напредна по десния фланг и намери в пеналта Иван Коконов, който от десетина метра засече по земя, за да върне "Арда" в мача. В последната минута на редовното време Бен Юсеф игра с ръка в наказателното поле на старозагорци, а Тонислав Йорданов с мощен удар в средата на вратата оформи крайното 2:2 и донесе точката за кърджалийци.

Вижте повече във видеото.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК