fallback

Боби Михайлов: Юношите на санкционираните клубове няма да пострадат

Засегнати бяха клубовете, участвали в алтернативния конгрес на Димитър Бербатов

05.04.2022 | 21:57 Автор: Здравко Черкезов

Президентът на БФС Борислав Михайлов публикува любопитно видео обръщение в своята страница във Facebook.

Михайлов даде заден и обяви, че нито една детско-юношеска формация няма да пострада от санкциите, наложени на клубовете, участвали в алтернативния конгрес на Димитър Бербатов.

"Последните дни отново се наслушахме на лъжливи твърдения и внушения срещу Българския футболен съюз и решения му. От позицията си на президент съм длъжен да отговоря с факти, които доказват, че във всяко свое действие БФС защитава интересите на членовете си и на футбола ни".

"Детско-юношеските формации на санкционираните клубове продължават участието си в първенствата и турнирите на БФС, тяхното спиране никога не е било на дневен ред".

"За мен е крайно недостойно децата да бъдат въвличани и използвани в чужди битки и да бъдат ощетявани заради нечии амбиции - това няма да го позволя. Наказаните по четири различни причини клубове в мъжкия футбол имат право да обжалват решенията на предстоящия конгрес".

"Ако жалбите им бъдат уважени, те ще запазят мястото си в първенствата през следващия сезон. Още веднъж дебело подчертвам, че БФС винаги е действал справедливо и за интересите на българския футбол. Гарантирам ви, че така ще бъде и за напред", каза Михайлов.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback