Мъри Стоилов: Не имало молби за подкрепа, Бербатов изрази мнението си за управлението на футбола

Треньорът на "Левски" изтъкна, че са провели ползотворен разговор

02.04.2022 | 16:10 Редактор: Теодора Патронова

"Срещата мина изключително ползотворно и работно, имаше добър тон на разговора. Основните теми бяха изваждането на малките клубове и евентуално как ние виждаме бъдещето на българския футбол като структура, като начин на функциониране и как той вижда това. Не се е стигало до молби за подкрепа, Митко просто изрази своето мнение за управлението на футбола". Това разкри треньорът на "Левски" Станимир Стоилов относно срещата на ръководството на "сините" с кандидата за президентския пост в БФС Димитър Бербатов по-рано тази седмица.

Стоилов коментира разговора с Бербатов и протеста пред БФС на пресконференция преди двубоя с Пирин в неделя.

"За конгреса и подкрепата към кандидата отговаря собственикът Наско Сираков. Имахме ползотворен разговор, дай Боже, всички клубове да имат такива срещи и да изразят право в очите ние и той мнението си. Всеки има право да протестира, единствено не одобрявам млади хора да се подтикват или допускат да използват вандалски прийоми, защото всяко нещо ново, което се построи и е хубаво, трябва да го пазим", каза той.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
бързашки
преди 2 години
ДОЛУ Бербатови !!! Единият -наркодилър, другият -Анархист ! И двамата ползват децата на България . Нашите деца ! Ще го позволим ли !?!?! Сигнализирай за неуместен коментар