fallback

Анте Шимунджа с изненадващ ход за мача с "Левски"

Той заяви, че притежанието върху топката ще бъде един от ключовете за победата

13.03.2022 | 11:01 Автор: Искра Ангелова

Треньорът на "Лудогорец" Анте Шимунджа възнамерява да направи един изненадващ ход за дербито с "Левски". Възможно е вместо Мануел Шоу титуляр да бъде по-опитният Клод Гонсалвеш, пише "Мач Телеграф".

Откакто словенецът пое "орлите", то той неизменно залагаше на Шоу, който се представяше много добре и дори реализира два гола - срещу "Арда" и "Славия", а срещу "Ботев" (Bpаца) удари греда.

Анголецът, който е бил част от "Лил", обаче има доста различна характеристика от тази на португалеца. Той бързо се освобождава от топката, след като я получи, докато Гонсалвеш обича да я държи и да участва по-дейно в атаките. На пресконференцията преди дербито с "Левски" Анте Шимунджа заяви, че притежанието върху топката ще бъде един от ключовете за победата. Точно поради това шансовете на Гонсалвеш да бъде титуляр са около 55%, докато тези на Шоу са 45%.

Аржентинският нападател Матиас Тисера, който имаше здравословни проблеми през седмицата, е здрав и ще бъде в групата. Със сигурност обаче отпадат контузените бекове Жордан Икоко и Шакил Пинас.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback