fallback

Бербатов защити Роналдо: Стига критики, на 37 години е, оставете го да играе

Той се нуждае от съотборници, за да даде повече, убеден е бившият голаджия на "Ман Юнайтед"

01.03.2022 | 11:01 Автор: Тодор Петров

Димитър Бербатов защити Кристиано Роналдо от критиките в Англия заради слабата му форма. Петкратният кавалер на Златната топка има едва един гол в последните 10 мача на "Манчестър Юнайтед". 

"Липсата на голове при Роналдо може да е проблем за всички, но не и за мен – каза Бербатов. Когато резултатите не са добри, винаги звездата е под прицел. В този момент това е Кристиано Роналдо. На терена обаче са 11 футболисти и вината трябва да бъде поделена. Хората да не забравят, че той вече е на 37 години. Не мисля, че Роналдо е проблемът", коментира Бербатов.

Според него португалската суперзвезда прави достатъчно за "Юнайтед". А Феновете искали повече заради стандартите, които Кристиано сам е поставил.

"Винаги ще има такива, които да го критикуват след слаб мач и сега те поеха топката. Но всеки трябва да има предвид възрастта му, неговата игра, но и на целия отбор. Роналдо също се нуждае от съотборници, за да даде повече. Така е нормално във футбола", убеден е Бербатов.

"Роналдо е реалист и го знае. Не е нужно някой да му  го обяснява. Всичко, което е постигнал във футбола, не е заради късмет, а защото знае какво да прави на терена. Стига са му се качвали на главата, а да го оставят да играе", настоя бившият голмайстор на Висшата лига на Англия.

Четете повече в gol.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback