Стойчо Младенов отново с критика към играчите си: Крилата не създаваха ситуации

"Тези, на които гласуваме ,трябва да дават всичко от себе си", каза треньорът на ЦСКА

20.02.2022 | 20:55 Редактор:

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе видимо доволен и щастлив от победното 3:2 над "Славия" на "Овча купел". Той обаче за пореден път разкритикува част от играчите си.

"Оценката ми е, че положителното в нашата игра стана след смените. Вдигнахме нивото и скоростта и това даде резултат. Изключително недоволен съм от първото полувреме. Крилата не създаваха ситуации, бяха много елементарни и бяха обезвредени. Другите крила, които се появиха са много по-маневрени. Търсим по-голяма креативност. Когато Кери не е в добра състояние, буксуваме. Тези, на които гласуваме ,трябва да дават всичко от себе си", каза Младенов.

"Скоростта, която имаме ще имаме голяма сила в офанзивен план. В определени моменти се пропукваме в дефанзивен и трябва да се подобрим. Знаете моята кариера, че аз много наблягам на всички компоненти. За съжаление, не всичко, което сме работили на лагера още не сме го показали. Опитваме се да наложим манталитет на победител. 70-80% от играта ни подчиняваме всички към атаката. Там е нашата сила. Имаме силни крила и нападател. Имаме качество и количество също. Отзад трябва да поработим повече", допълни Стойчо, цитиран от gol.bg.

"Вие преценете дали имаше двоен аршин при изгонването на Кери. Не съм човек, който трябва да коментира работата на съдията. Понякога съм недоволен, но повече под емоция", завърши наставникът.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК