Сензационно: Меси се завръща в "Барса"?

Основната причина за евентуалното повторно акостиране на "Камп Ноу" е семейството на аржентинеца

16.01.2022 | 14:30 Редактор: Здравко Черкезов
Сензационно: Меси се завръща в

Суперзвездата на ПСЖ Лионел Меси е възможно да пробва да се завърне в "Барселона". Основната причина за евентуалното му напускане на "Парк де Пренс" и повторно акостиране на "Камп Ноу" е семейството на аржентинеца, пише английското издание "Mirror".

Съпругата и децата на Меси не успявали да се приспособят към живота в Париж. На Лео също не му потръгна във френската столица, като е изиграл едва 11 мача и е вкарал само едно попадение в местното първенство. В момента той се възстановява след прекаран коронавирус.

Твърди се, че съпругата на Меси – Антонела, не е доволна от ситуацията в Париж и ще се опита да го накара да се завърне в "Барселона". Тя искала семейството отново да заживее в стария им дом в Каталуния, където всички се чувствали щастливи.

Ел Насионал съобщи, че децата на Меси не са се приспособили към живота в Париж, но се казва, че съпругата му Антонела е особено настоятелна за напускане на френската столица. Те не харесвали вятъра и дъжда, но също така се борели да се адаптират да говорят френски, а не родния им испански.

Сочи се, че не само съпругата на Меси го притискала да се върне в "Барселона". Новият треньор на "блаугранас" Шави Ернандес, както и завърналият се в тима Дани Алвеш, които са му бивши съотборници, също се опитвали да го убедят сензационно да се завърне на "Камп Ноу".

Лео има договор с ПСЖ до лятото на 2023 година, информира gol.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК