fallback

ЦСКА 1948 не успя да бие "Славия" въпреки червен картон за Вуцов

Двата отбора завършиха 1:1 и си поделиха точките

11.12.2021 | 16:33 Автор: Здравко Черкезов

ЦСКА 1948 и "Славия" завършиха наравно 1:1 в мач от 19-ия кръг на Първа лига. Домакините повече от 80 минути с човек повече на терена след директния червен картон за стража на "белите" Светослав Вуцов, но в крайна сметка не успяха да стигнат до трите точки.

Резултатът на стадиона в Бистрица бе открит от Иван Минчев от състава на гостите в 17-ата минута. Десетина по-късно обаче възпитаниците на Златомир Загорчич останаха в намален състав след изгонването на титулярния си вратар.

Въпреки натиска и головите положения, които се заредиха пред вратата на ветерана Георги Петков, играчите на Николай Киров трябваше да чакат до края на редовните 90 минути, за да изравнят резултата. Точен с глава бе резервата Стелиян Добрев. До края армейците не успяха да осъществят пълен обрат и така трябваше да се задоволят с едната точка.

"Славия" не можа да излезе четвърти и е с равен брой точки с "Ботев" (Пд), който тепърва ще играе своя мач от кръга. ЦСКА 1948 е десети с 19 пункта. За двата тима предстои зимна пауза преди подновяването на шампионата през февруари. 

Вижте повече подробности в репортажа.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback