Солскяер не спря да хвали Роналдо след обрата срещу "Аталанта"

"Имаме традиция в правенето на обрати", каза норвежецът

21.10.2021 | 10:15 Редактор:
Солскяер не спря да хвали Роналдо след обрата срещу
Солскяер не спря да хвали Роналдо след обрата срещу "Аталанта"

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" Оле Гунар Солскяер не спести суперлативи за своите футболисти след обрата от 0:2 до 3:2 срещу "Аталанта" в Шампионската лига снощи.

"Мисля, че и през първото полувреме играхме добре, но от две положения ни вкараха два гола. Това трябваше да спре, за да оцелеем. Имаме традиция в осъществяването на обрати. В съблекалнята казах на момчетата, че ако следващият гол в мача е за нас, ще победим. Бях сигурен, че ще успеем, просто трябваше да използваме шансовете си", каза норвежецът. 

"Маркъс Рашфорд пропусна няколко положения преди почивката, но не се отказа. Той получи удар, но е и ще продължи да бъде много важен за отбора. Хари Магуайър изравни с инстинктивно докосване. Не мисля, че бихте очаквали такива такъв гол от него. Колкото до Кристиано, той е невероятен пред противниковата врата. Ако някой смята да критикува отношението и работоспособността му, нека види колко много тичаше в този мач", подчерта мениджърът.

"Феновете са много важна част от нашия клуб. Тяхната подкрепа ни задържа в мача. Играчите осъзнават, че са истински щастливци, защото са в "Манчестър Юнайтед". Това е нещото, за което милиони момчета и момичета по света мечтаят", каза още Солскяер, предаде gol.bg.

Треньорът на "Аталанта" Джан Пиеро Гасперини смята, че Де Хеа е попречил неговият отбор да победи.

"Не знам дали можехме да направим повече от това. Разбира се, че си вярвахме, но в атмосфера като тази една искра беше достатъчна, за да "запали" домакините. Имахме възможност да поведем с 3:1, но Де Хеа направи невероятно двойно спасяване, а след това дойде изравнителният гол", коментира треньорът на бергамаските. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
АЛЕКСАНДРОВ
преди 2 години
Докога ще те спасяват недоказан специалист, имаи доблестта сам да си тръгнеш, защото Глейзър ще бъдат доволни от работата която вършиш, и няма да вземат крайното решение!? Сигнализирай за неуместен коментар