Станимир Стоилов: Готови сме за мача с "Локомотив", в отбора няма напрежение

Нямахме възможност да работим с централните защитници, уточни треньорът на "сините"

11.09.2021 | 17:14 Редактор: Елеонора Танева

Треньорът на "Левски" Станимир Стоилов ще може да разчита на всички налични футболисти за повторния си дебют начело на тима. Утре от 21:00 ч. "сините" гостуват на "Локомотив" (Пловдив).

"До този момент нямаме играчи с проблеми, всички са здрави, естествено, някои от тях се връщат след травми, други не са в толкова добро функционално състояние, но всички са здрави и готови за мача“, каза Стоилов пред медиите.

"В главата ми има състав, който мисля, че ще започне срещата. Не само Ники и Боби Цонев, големият проблем, е, че нямахме възможност да работим с централните защитници. Няма никакво напрежение в мен, има тръпка "Левски" да побеждава. Играта на отбора във фаза защита на този етап куца значително. Проблемите трябва да ги реши колективът, не могат да ги решат един или двама играчи. "Локомотив" показа в последните години сериозно израстване, играят добър футбол. Двата отбора са задължени да играят футбол", добави треньорът, цитиран от gol.bg.

Той уточни, че няма за цел привличането на нови играчи, но ако се появи някой подходящ на хоризонта, ще го има предвид.

"Ако очаквах розови сънища, много по-рано можех да се завърна, когато тук имаше реки от финансиране. Сега това, което оставих преди 13 години като база, го заварвам в по-лош вариант", каза още Стоилов.

Снимка: lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК