fallback

Меси се сбогува с феновете на "Барселона" в неделя?

34-годишният футболист ще отговаря на въпросите на медиите в 13:00 часа българско време

07.08.2021 | 17:56 Автор: Искра Ангелова

Лионел Меси ще участва в пресконференция на "Барселона" в неделя, три дни след като клубът обяви напускането му след 21 години, съобщиха от пресслужбата на испанския колос.

34-годишният футболист ще отговаря на въпросите на медиите в 13:00 часа българско време, се казва в изявлението на каталунците. Това ще бъдат първите му коментари след изненадващата новина в четвъртък вечер. Президентът на "Барселона" Жоан Лапорта заяви в петък, че не е готов да "постави отбора под риск", подновявайки договора на аржентинския нападател, тъй като клубът е изправен пред огромни финансови проблеми преди старта на Ла Лига на 15 август, съобщава БГНЕС.

Лапорта сподели, че "Барселона" вече не преговаря с Меси и южноамериканецът вече обмисля други оферти. "Пари Сен Жермен", който привлече Неймар от каталунците за рекордните в света 222 млн. евро през 2017, са фаворити за подписа на нападателя, според информациите във френските медии. RMC Sport предаде, че Меси е информирал ПСЖ относно желанието си да се присъедини към клуба и разговорите за двугодишен договор с опцията за трети сезон продължават.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от Спорт
fallback