"Черно море" победи ЦСКА 1948 с 1:0

Моряците" взеха първата си лятна контрола

26.06.2021 | 19:35 Редактор: Десислава Атанасова

Черно море победи ЦСКА 1948 с 1:0 в първата си контрола от лятната подготовка, играна на стадиона в Разлог. “Моряците” владееха инициативата през целия двубой и създадоха доста положения пред вратата на “червените”. Единственият гол в мача реализира Зе Гомеш в последната минута. В същото време футболистите на ЦСКА завършиха мача без нито една сериозна ситуация пред вратата на варненци.

В срещата взеха участие и юношите от школата на клуба, които са с представителния тим на лагера в Банско – Калин Георгиев, Мартин Милушев, Росен Стефанов и Светослав Николов. Мачът пропуснаха Николай Златев и Родриго Енрике, които се готвят на облекчен режим заради различни болежки.

Първата опасност пред една от двете врати бе за Черно море. Васил Панайотов изведе технично Леандро Андраде по левия фланг, който центрира в наказателното поле, а там Денислав Ангелов опита да играе с глава, но малко не му достигна да засече топката в мрежата на ЦСКА 1948. Малко след това след центриране от корнер Живко Атанасов стреля с глава, но над вратата. 

Вижте повече в репортажа.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК