fallback

Другите лица на водещите: Какво не знаете за Велислава Миланова

Водещата на спортните новини гостува в празничната поредица по повод 5 години Bulgaria ON AIR

28.10.2016 | 17:49 Автор: Константина Маркова

По случай рождения ден на Bulgaria ON AIR показваме другите лица на водещите - техните интереси извън професията, хобита, лични моменти и всичко, което ги превръща в хората, на които се доверявате, когато избирате Bulgaria ON AIR.

Велислава Миланова е част от спортните новини на Bulgaria ON AIR от самото начало на телевизията. Преди да се насочи към журналистиката завършва НСА за треньор по спортна гимнастика и магистратура "Спортна журналистика", а преди това и спортното училище на „Левски“.

Едва ли зрителите знаят, че Велислава е тренирала шест години художествена гимнастика и затова има подчертан интерес към всички гимнастически дисциплини, но със същата отдаденост отразява и останалите спортове. Освен това обожава футбола заради играта, която е следила още от малка вкъщи с баща си. По време на Евро 2016 Велислава дава всекидневни прогнози за шампионата в рубриката "Жени говорят за футбол" на Gol.bg.  

Работата й за нея не е тежест, не си представя живота без спорт. За да бъде в добра форма, всеки ден вкъщи прави упражнения. 

Какво още сподели Велислава в предаването „Днес“ – вижте цялото интервю тук.

fallback
Още от PRESS
fallback