fallback

Другите лица на водещитe: Какво не знаете за Милена Фучеджиева?

Водещата на „Провокативно“ гостува в празничната рубика по повод 5 години Bulgaria ON AIR

28.10.2016 | 11:28 Автор: Константина Маркова

Привличането на Милена Фучеджиева към екипа на Bulgaria ON AIR през пролетта на тази година беше поредната важна крачка в утвърждаването на новия, политематичен профил на телевизията. Милена, като една от най-ярките съвременни български писателки и лидери на мнение в интерент, безспорно е сред големите звезди на медията.

Някои я познават с романа й в две части "Сексът и комунизмът“, други – с коментарните й текстове в Ploshtadslaveikov.com, сп. Ева и други медии, а трети - като сценарист на българския сериал "Седем часа разлика“.

Изключително творческа личност, Милена Фучеджиева направи своя дебют като ТВ водеща в ефира на Bulgaria ON AIR с авторското предаване "Провокативно“, чиято концепция много подхожда на личността й. Милена обича провокативните теми и сама предизвиква зрителите да търсят неудобните въпроси всяка неделя в предаването.

Богатият й житейски опит се допълва от периода, в който живее в САЩ и Франция. Връща се окончателно в България през 2010 г. Дъщеря й Радина продължава да живее в Щатите и се радва на много успешна кариера.

Милена силно се вълнува от темите за жените и утвърждаването им в един мъжки свят. Тя активно подкрепя и инициативи, свръзани с деца и четене, като е сред посланиците на инициативата на сайта Az-deteto.bg  "Забавното четене“.

Помага ли писането на Милена да бъде пред екрана? Вижте какво сподели тя в студиото на "България сутрин“ с Лора Инджова и Симеон Белев, където гостува по повод петия рожден ден на Bulgaria ON AIR >>

fallback
Още от PRESS
fallback