fallback

Другите лица на водещитe: Какво не знаете за Калин Манолов?

Водещият на "Видимо и невидимо" гостува в празничната рубика по повод 5 години Bulgaria ON AIR

26.10.2016 | 22:02 Автор: Константина Маркова

Калин Манолов е част от екипа на Bulgaria ON AIR още от старта на телевизията, с авторското си дискусионно предаване за измеренията на свободата „Видимо и невидимо“. Широката публика го познава и от дългогодишната му журналистическа работа в БНР, Дарик радио, радио "Свободна Европа”, телевизия "Европа” и печатни медии.

Извън ефира на Bulgaria ON AIR Калин Манолов "работи“ като просветител. С хиляди последователи в социалните мрежи, той активно популяризира ценностите на либертарианската политическа и икономическа мисъл. Председател е на Управителния съвет на Института за свободен капитализъм "Атлас”.

Издател е на български език на трудовете на някои от най-големите философи на свободата, включително на великата американска мислителка Айн Ранд.

Калин Манолов е и търсен анализатор по актуални вътрешно- и външнополитически теми. Вижте участието му в коментарното предаване Денят ON AIR, в което той анализира особеностите на българската политическа кухня >>

В свободното си време Калин залага на четене и спорт. Може да го срещнете на велоалеите в София, тъй като много обича да кара колело :-)

fallback
Още от PRESS
fallback