Bulgaria ON AIR с премиерна поредица за музикални звезди

Първите няколко филма ще бъдат излъчени на Бъдни вечер и Коледа

16.12.2015 | 13:04 Редактор: Константина Маркова
Bulgaria ON AIR с премиерна поредица за музикални звезди

Премиерна поредица с филми за най-големите световни поп и рок звезди в света ще зарадва зрителите на национална телевизия Bulgaria ON AIR от 24 декември.

Първият филм - за живота и кариерата на Бионсе - ще се излъчи на 24 декември от 14.00 часа, а Майкъл Джаксън отблизо зрителите ще видят от 17.50. Същата вечер от 20.30 часа заглавието „Адел – някой като мен“ ще представи различните лица на най-голямата поп сензация в света. Филмът ще покаже как тя стартира от бедно и скромно начало, за да се нареди до най-известните изпълнители днес. Историята разкрива как Адел, изоставена на 2-годишна възраст от баща си, с 20-годишна майка, на 27 прави рекорден брой продажби на албуми и печели редица награди на световната музикална сцена. На Бъдни вечер от 21.30 зрителите на Bulgaria ON AIR ще проследят филма с историята за началото, възходите, скандалите и апогея в кариерата на Мадона.

Навръх Коледа музикалните фенове ще могат да проследят филма за Джъстин Бийбър от 14.00 часа, а в 17.50 започва кино разказът за Енрике Иглесиас. От 21:30 часа ще бъде излъчен документалният филм за истинския Майкъл Бубле. В него, в история от първо лице, джаз звездата на XXI век дава отговор на всички вълнуващи въпроси около професионалния си път. Тематично за празника Бубле пристига в дома на зрителите на Bulgaria ON AIR с историята зад хита Let it Snow и личния си свят.

One Direction, Ейми Уайнхаус, Брус Спрингстийн, AC/DC, Бритни Спиърс, Еминем, Лейди Гага, Кейти Пери, Металика, Лед Цепелин, Риана, Пинк Флойд, Ники Минаж, Пинк Флойд, Тейлър Суифт, Уитни Хюстън, Джъстин Тимбърлейк, Шакира, Елвис Пресли, Бийтълс, Енио Мориконе са сред героите в следващите филми, на които зрителите ще могат да се насладят ексклузивно в ефира на Bulgaria ON AIR.

Следете филмите в програмата.