Bloomberg TV Bulgaria стартира с пряка връзка София-Хонконг

Телевизия Bloomberg TV Bulgaria стартира в HD на 19 октомври 2015

19.10.2015 | 07:58
Bloomberg TV Bulgaria стартира с пряка връзка София-Хонконг

Снимка: Журналистката от Bloomberg Хонконг Джулиет Сали направи първия си коментар на живо в ефира на най-новата икономическа телевизия в България - Bloomberg TV Bulgaria.

 

Високите стандарти важат за всички журналисти, не само за финансовите, каза Джеф Грийн, изпълнителен продуцент на Bloomberg в Bloomberg TV Bulgaria. Джеф бе първият развълнуван гост в студиото на сутрешния блок на живо, "Бизнес старт" с Иван Нончев и Ганиела Ангелова.

"Бизнес общността ще има медия, която отразява и представя новини за икономиката в България. Добрите и лошите. Зрителите ще получават непредубеден поглед върху бизнеса, политиката и новините по света от Bloomberg TV Bulgaria", каза Грийн.

"Много често икономическите и бизнес новини имат отражение върху ежедневието на хората. Вижте само Volkswagen.. изтеглиха милиони коли и засегнаха живота на милиони хора по света..

Ние, в Bloomberg TV Bulgaria трябва да представим сложните бизнес и икономически новини така, че всеки да ги разбере и научи как те се отразяват върху живота ни".

В сутрешното шоу /всяка делнична сутрин 07:00 до 09:00/ се включи на живо и Джулиет Сали от студиото на Bloomberg в Хонконг с обзор на азиатските пазари след данните за БВП на Китай.

Телевизия Bloomberg TV Bulgaria стартира в HD на 19 октомври 2015 едновременно със сайта www.bloombergtv.bg, който излъчва програмата онлайн за цяла България.