fallback

Седмичният обзор е в Invest/Or

Неделя от 20.00 часа по Bloomberg TV Bulgaria

19.10.2015 | 07:00

Invest/Or? e седмично обзорно предаване, посветено на най-актуалните и най-важните икономически и финансови теми, които движат пазарите.

Излъчва се всяка неделя от 20.00 часа по Bloomberg TV Bulgaria и е насочено както към инвестиционната общност, така и към всички наблюдатели на икономическите и финансови процеси в България и по света.

Рубриката „Актив на седмицата“ ще акцентира върху актив (акции, облигации, представяне на даден сектор, пазар и други), отчел интересно движение през предходните седем дни. Експерти ще коментират основните теми в Invest/Or? и ще правят кратък преглед на важните новини от предстоящата седмица.

Автор и водещ на предаването е редакторът на Investor.bg Свилен Колев. Той има опит в банкови и небанкови финансови институции. Стипендиант е на фондация „Атанас Буров“. Професионалните и научните му интереси са в сферата на финансите, банковото дело, паричната политика и макроикономиката.

В УНСС, където завършва магистратура по „Финанси“, работи по проект, свързан с паричната политика на централните банки.

В Investor.bg Свилен Колев пише за банковия сектор, фондовите и дълговите пазари, застрахователните компании, пенсионните фондове, икономическите процеси в България и по света.

Намира вдъхновение в думите на Уорън Бъфет „Днес някой седи на сянка,защото преди много време някой друг е посадил дърво.”

Редактор на Invest/Or? е Бойчо Попов, който е и главен редактор на водещия финансов сайт Investor.bg.

Архива на предаването Invest/Or ще намерите тук >>

fallback
Още от PRESS
fallback