fallback

Наталия Симеонова гостува в „Медиите ON AIR“ на 17 октомври

"Феята на доброто" разкрива новини около края на телевизионния проект "Предай нататък"

16.10.2015 | 15:15 Автор: Константина Маркова

Любимата телевизионна водеща на милиони българи Наталия Симеонова ще гостува на Доника Ризова в предаването „Медиите ON AIR“ в събота, 17 октомври от 17.00 часа.

„Предай нататък“ приключва като телевизионен проект през декември тази година, обяви тя. „Целият ни екип е приел много спокойно идеята. Благодаря на всички хора, които ни помагаха. Чрез вашия ефир моля нашите поддръжници да спрат да пишат и да искат да върнат предаването. Уверявам ги, че ние работим много активно и усърдно по нов проект“, коментира Наталия. Какво още ще разкрие водещата за зрителите, може ли морето от любов да бъде предадено нататък и как добродетелните жестове могат да променят света, в който живеем, ще стане ясно в събота от 17.00 часа по Bulgaria ON AIR.

Във втората част на предаването зрителите ще видят българската следа в най-коментирането телевизионно събитие от изминалата седмица - участието на Джеси Джей и едно обикновено момче в шоуто на Елън Дедженерис. Приложението, което двамата използват, за да направят виртуален дует, е дело на екип, в който има български софтуерни инженери. Един от тях - Свилен Иванов - разказва как се постига такъв успех и как новите технологии проемнят медиите.

Часове преди старта на Bloomberg TV Bulgaria в студиото на предаването влизат икономическите журналисти Дориана Ранкова и Ивайло Лаков с повече информация за това, което очаква зрителите на канала от понеделник.

fallback
Още от PRESS
fallback