fallback

Кръстосване на мнения по горещите теми от деня – новият формат на „Директно“ по Bulgaria ON AIR

Предаването стартира с нова концепция от 14 октомври

10.10.2024 | 11:08

В България непрекъснато живеят две Българии. През последните години обществото ни непрекъснато се разделя на две мнения по какви ли не теми. Има ли смисъл да се гласува, за и против еврото, за и против Шенген, за и против „Луда по тебе“, за и против ... , за и против ... 

Докато горещите събития на дневен ред, пререканията в парламента и протестите в различни сектори разединяват обществото у нас - екипът на политематичната телевизия Bulgaria ON AIR реши да търси къде е истината, като изправя носителите на различните мнения в открит дебат в „Директно“.

Изцяло промененият формат на едно от най-разпознаваемите предавания на телевизията е част от новия есенен сезон на Bulgaria ON AIR и ще стартира на 14 октомври. Темите в студиото на предаването ще бъдат по актуалните и социални обществени въпроси, а медиатор в директния дебат между събеседниците ще бъде водещият Димитър Абрашев. В рамките до 15 минути двамата гости – опоненти в „Директно“ ще могат да изкажат своята гледна точка и да зададат неудобните и важни въпроси на своя съперник, а малко след това двамата ще бъдат изправени пред безкомпромисни и директни въпроси – тези на зрителите, които Димитър Абрашев ще обявява на живо в ефирно време.

Водещи експерти, анализатори и общественици ще споделят мнението си в национален ефир, за да се достигне до най-полезната за обществото ни теза. Пълноценният дебат в студиото има за цел да осигури на зрителите пълна и обективна информираност по най-коментираните теми.

Обратното броене до старта на новия формат на „Директно“ вече започна – не пропускайте пилотния епизод на 14 октомври от 17:50 часа.

fallback
Още от PRESS
fallback