fallback

Пьотър Чайковски и Леонардо да Винчи завладяват ефира на Bulgaria ON AIR през октомври

Не пропускайте интригуващите филмови сюжети и биографични истории - всеки уикенд от 19:30 и 22:00 часа

30.09.2024 | 13:03

Още премиерни за българския ефир заглавия очакват зрителите на Bulgaria ON AIR през месец октомври. Бурни връзки, трудности, разочарования, любов и мечти – всичко това и още предстои да се излъчи през уикендите от месеца в 19:30 часа и 22:00 часа.

На 5 октомври времето за кино ще започне в 22:00 часа с бурната връзка между Пьотр Чайковски, най-известния руски композитор на всички времена, разказана в драматичния и биографичен филм „Съпругата на Чайковски“. Заглавието е четвъртият по ред филм на руския режисьор Кирил Серебренников и третият негов, приветстван радушно в официалната селекция на Кан. В неделя от 19:30 часа Bulgaria ON AIR ще излъчи историята на девет жени в плен на връзките, които ги определят и поддържат и как те се справят с трудностите и разочарованията на живота – представени в драмата „Девет живота“. Веднага след него от 22:00 часа един мъж ще си мечтае за новата приятелка на най-добрия си приятел и ще бъде готов да захвърли всичко, за да изпълни най-дивите си мечти – във филма „Влюбен в жена си“. Една от главните роли в комедията е изиграна от прочутия актьор Жерар Депардийо.

„АЗ, ЛЕОНАРДО“ е завладяващо пътешествие в историята и времето, разкриващо мистериите зад най-големия гений, който света някога е познавал. В събота, 12 октомври, от 22:00 часа зрителите ще могат да научат всичко за Леонардо да Винчи - блестяща фигура на Ренесанса, изпреварил времето си и повлиял на всеки клон на познанието. Биографичният филм е в чест на 500-годишнината от неговата смърт и един различен поглед, далеч от стереотипите, с които Леонардо обикновено се описва. На 13 октомври, неделя, от 19:30 часа драматичната комедия „Децата на другите” ще разкаже историята на 40-годишната Рейчъл, която няма деца и силно обича своя живот, но привързаността ѝ към 4-годишната Лейла ще крие рискове. „Великият Париж“ е бизнес комедията, която ефирът ще излъчи в 22:00 часа, където 40-годишният Фредерик Бартел, предприемач, разведен, с един син и с малък бизнес в парфюмерията и козметиката, ще се изправи пред неочаквани посетители в офиса. С критично чувство за хумор комедията разкрива двете лица на Париж.

Не пропускайте времето за кино с ефира на Bulgaria ON AIR – всяка събота от 22:00 часа и неделя от 19:30 часа и 22:00 часа.

fallback
Още от PRESS
fallback