fallback

„Големите последици“ с Миглена Георгиева от 14 септември по Bulgaria ON AIR

Премиерата на новото месечно предаването ще бъде тази събота от 14:00 часа

13.09.2024 | 13:40

В днешния свят, където новините се разпространяват със скоростта на светлината в социалните мрежи, а бързата информация се потребява все повече и повече, често можем да се озовем едновременно пренаситени, но и недостатъчно информирани. Кое е събитието на месеца? С какво се отличават изминалите 30 дни от всички останали и защо? Отговори на тези и още въпроси ще даде новото обзорно месечно предаване на Bulgaria ON AIR „Големите последици”.

От 14 септември, веднъж в месеца, „Големите последици” ще отличава най-важната тема или събитие, белязало изминалия месец и в рамките на 1 час и 30 минути ще ни представя цялата хронология по него, с любопитни детайли, ексклузивни интервюта и анализи, архивни репортажи и прогнози от експерти. Водещ на месечното обзорно предаване по Bulgaria ON AIR ще бъде един от най-добрите разказвачи в българския телевизионен ефир – журналистът и водещ на „Историите ON AIR” Миглена Георгиева. Освен дългогодишен журналист, зрителите познават Миглена и като автор на много документални филми, сред които ленти за 140 години от Освобождението и 110 години от Независимостта на България, както и уникален филм за Кирил и Методий с малко известни факти.

В премиерния епизод на „Големите последици” тази събота, на 14 септември, от 14:00 часа на фокус ще бъде една гореща тема от горещия август, когато в две от системните партии у нас започна разпад. Идва ли краят на партиите от Прехода? Отговор на този въпрос ще търси пилотното издание на „Големите последици” в първата част на предаването, а след това ще насочи вниманието към миналото за едно от най-важните събитие в далечен и още по-горещ август – 1990 година, опожареният Партиен дом.

Във всяко свое издание „Големите последици” ще отличава и „Личност на месеца”. Коя е личността на август 2024 година, непознати факти, исторически данни и ексклузивни разкази за създаването на партиите у нас – гледайте тази събота, на 14 септември, от 14:00 часа по Bulgaria ON AIR.

fallback
Още от PRESS
fallback