Времето за кино по Bulgaria ON AIR продължава с интригуващи истории и премиерни за ефира заглавия

Не пропускайте всеки уикенд от 19:30 и 22:00 часа

13.09.2024 | 11:38
Времето за кино по Bulgaria ON AIR продължава с интригуващи истории и премиерни за ефира заглавия
Времето за кино по Bulgaria ON AIR продължава с интригуващи истории и премиерни за ефира заглавия

Времето за кино по Bulgaria ON AIR продължава с още интригуващи истории и премиерни за ефира заглавия. Романтични срещи, съдбоносни решения, музика, приятелства, отношения и други актуални днес теми очакват зрителите през уикенда. Някои от заглавията получават признанието на кинокритиците и са наградени за режисура, актьори, оператори и други ключови роли за създаването на продукцията.  

На 21 септември от 22:00 часа 30-годишната Юлие ще преживее екзистенциална криза, лутайки се между професии и романтични връзки в романтичната комедия „Най-лошият човек на света“. На следващия ден, в неделя от 19:30 часа, Марсия - стилна парижка млада певица, ще запише албум със своя идол Дареджан, рок икона от 70-те години, но ще ѝ се наложи да защитава техните творчески усилия пред продавач на крайградския пазар в комедията „Не е моят тип“. Финал на кино уикенда по Bulgaria ON AIR ще постави драматичният трилър „Обожание“ от 22:00 часа, когато 12-годишният Пол ще срещне младо момиче, пациентка в психиатричната клиника, където работи неговата майка. Филмът получава награда на критиците за изключителен филм на френски за Фабрис дьо Уелз, награда „Златен херцог“,  награда за най-добра операторска работа за Мануел Дакос, Награда Méliès d'Argent за най-добър игрален европейски филм и няколко номинации в други категории.

В събота, 28 септември, от 22:00 часа зрителите ще могат да проследят историята на Хулио и Ана във филма „Сантиментално“, които са заедно повече от 15 години, но отношенията им пламват едва, когато срещат своите нови съседи и тяхното зашеметяващо предложение. Комедията получава награда Гауди за най-добър актьор в поддържаща роля (Алберто Сан Хуан), награда Гоя за най-добър актьор в поддържаща роля (Алберто Сан Хуан), награда CEC за най-добър адаптиран сценарий, награди на журито от комедийния фестивал в Монте Карло за най-добър филм и най-добра актриса (Гризелда Сицилиани). Одри Тоту в ролята на фризьорката Емили Дандрийо ще реши да поеме нещата в свои ръце след смъртта на баща си и ще замисли план как да измъкне майка си от депресивното състояние във френската драма „Красиви лъжи“ от 19:30 часа в неделя. Веднага след него от 22:00 часа ефирът ще излъчи любовната история за амбицията, музиката, страстта и постигането на мечтите на известната цигуларка Карин, която трябва да сложи край на звездната си кариера след автомобилна катастрофа – в романтичната драма „Цигуларката“.

Не пропускайте времето за кино с ефира на Bulgaria ON AIR – всяка събота от 22:00 часа и неделя от 19:30 часа и 22:00 часа.