Кристина Цветкова помага на дъщеря си да мечтае смело

11-годишната Зарина не се колебае да споделя всичко с майка си

04.09.2024 | 14:00
Кристина Цветкова помага на дъщеря си да мечтае смело
Кристина Цветкова помага на дъщеря си да мечтае смело

Приятелството между дете и родител е най-важното нещо или поне на това мнение е водещата на „Новините ON AIR” Кристина Цветкова. Макар и отдадена на работата си, информиращa зрителите за горещите и важни събития от деня, Кристина приоритизира времето с 11-годишната си дъщеря Зарина. Водещата по Bulgaria ON AIR е посланик на каузата за правилно детско развитие в училищна възраст, която е водеща мисия на събитието на  Dnes.bg – Day Off: School Time.

„Иска ми се да създавам спокойствие и комфорт в общуването ни, така че дъщеря ми да не се колебае да споделя с мен за всичко. Съзнавам, че сме на прага на тийнейджърската възраст, в която всичко много рязко се променя. Според моите критерии добрият родител дава крила на детето си, за да отлети самостоятелно без да се страхува. Искам да ѝ помогна да може да мечтае смело“, споделя водещата за отношенията между нея и 11-годишната Зарина в откровено интервю пред редакцията на Dnes.bg.

Кристина Кристина

Според водещата на „Новините ON AIR", технологиите са важни за образователния процес, но могат да бъдат вредни, а дори и опасни. Според Кристина за съжаление в нашата образователна система никой не говори за дигиталната грамотност достатъчно, а децата носят ужасно тежки раници, пълни с дебели помагала, докато всичко това може да се съдържа в един таблет, който децата да носят и да си помагат.

„В нашата образователна система не използваме технологиите, а само се опитваме да предпазваме децата от тях. И какво се получава – забраненият плод е най-желан“, коментира водещата пред Dnes.bg.

Цялото интервю с водещата на Bulgaria ON AIR прочетете в Dnes.bg – ТУК.