45 филмови премиери ще забавляват зрителите на Bulgaria ON AIR през новия сезон

Очаквайте вълнуващи сюжетни линии от 7 септември всеки уикенд в 19:30 и 22:00 часа

03.09.2024 | 11:44
45 филмови премиери ще забавляват зрителите на Bulgaria ON AIR през новия сезон
45 филмови премиери ще забавляват зрителите на Bulgaria ON AIR през новия сезон

Фантастични сюжети, романтични истории, екшън битки и драматични обрати – всичко това и още зрителите на Bulgaria ON AIR ще могат да проследят през септември в 45 премиерни за ефира заглавия. Новият есенен сезон на политематичната телевизия цели да заинтригува още повече зрителите и надгражда увлекателното съдържание в програмата, посрещайки всеки уикенд с нови филмови кино продукции.

Старт на интригуващите и заплетени филмови истории ще поставят романтичната драма „Само ти“, музикалната биографична драма „Дивертименто“ и комедията „Високи токчета“. Филмовата фиеста по Bulgaria ON AIR ще започне на 7 септември в 22:00 часа с неочаквана новогодишна среща и едно споделено такси, след което животът на Елена и Джейк напълно ще се промени – всичко това и още обрати ще предложи премиерното за ефира заглавие „Само ти“. В неделя, 8 септември, от 19:30 часа зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат истинската история на Захия Зиуани във филма „Дивертименто“ - още на 17-годишна възраст Захия решава да осъществи детската си мечта да стане диригент.  Веднага след биографичната драма, ефирът ще излъчи завръщането на Беки дел Парамо в Мексико във филма „Високи токчета“, режисиран от прочутия и признат Педро Алмодовар. Комедийната драма получава „Сезар“ за най-добър чуждоезичен филм.

„Любов от разстояние“, „Ритай като Бекъм“ и „Последният диамант“ са премиерните заглавия, които ще завладеят ефира на Bulgaria ON AIR на 14 и 15 септември по същото време. На 14 септември в 22:00 часа комедията „Любов от разстояние“ ще разкаже за успешна строителна мениджърка от големия град, която ще преосмисли космополитния си живот, когато научи, че работодателят ѝ я премества в провинциален крайморски град. В неделя от 19:30 часа Дейвид Бекъм няма да се появи на малкия екран, но ефирът ще представи младата Джезминдер Бамра, която също няма да се откаже от своите мечти и ще направи всичко възможно, за да се докаже в женския футбол. В спортната продукция в една от главните роли влиза  Кийра Найтли. Веднага след драматичната премиера „Ритай като Бекъм“, в 22:00 часа „Последният диамант“ ще излъчи за зрителите криминалните и забранени изкушения на току-що излязъл от затвора и освободен предсрочно престъпник.

Не пропускайте времето за кино с ефира на Bulgaria ON AIR – всяка събота от 22:00 часа и неделя от 19:30 часа и 22:00 часа.