fallback

45 филмови премиери ще забавляват зрителите на Bulgaria ON AIR през новия сезон

Очаквайте вълнуващи сюжетни линии от 7 септември всеки уикенд в 19:30 и 22:00 часа

03.09.2024 | 11:44

Фантастични сюжети, романтични истории, екшън битки и драматични обрати – всичко това и още зрителите на Bulgaria ON AIR ще могат да проследят през септември в 45 премиерни за ефира заглавия. Новият есенен сезон на политематичната телевизия цели да заинтригува още повече зрителите и надгражда увлекателното съдържание в програмата, посрещайки всеки уикенд с нови филмови кино продукции.

Старт на интригуващите и заплетени филмови истории ще поставят романтичната драма „Само ти“, музикалната биографична драма „Дивертименто“ и комедията „Високи токчета“. Филмовата фиеста по Bulgaria ON AIR ще започне на 7 септември в 22:00 часа с неочаквана новогодишна среща и едно споделено такси, след което животът на Елена и Джейк напълно ще се промени – всичко това и още обрати ще предложи премиерното за ефира заглавие „Само ти“. В неделя, 8 септември, от 19:30 часа зрителите на Bulgaria ON AIR ще научат истинската история на Захия Зиуани във филма „Дивертименто“ - още на 17-годишна възраст Захия решава да осъществи детската си мечта да стане диригент.  Веднага след биографичната драма, ефирът ще излъчи завръщането на Беки дел Парамо в Мексико във филма „Високи токчета“, режисиран от прочутия и признат Педро Алмодовар. Комедийната драма получава „Сезар“ за най-добър чуждоезичен филм.

„Любов от разстояние“, „Ритай като Бекъм“ и „Последният диамант“ са премиерните заглавия, които ще завладеят ефира на Bulgaria ON AIR на 14 и 15 септември по същото време. На 14 септември в 22:00 часа комедията „Любов от разстояние“ ще разкаже за успешна строителна мениджърка от големия град, която ще преосмисли космополитния си живот, когато научи, че работодателят ѝ я премества в провинциален крайморски град. В неделя от 19:30 часа Дейвид Бекъм няма да се появи на малкия екран, но ефирът ще представи младата Джезминдер Бамра, която също няма да се откаже от своите мечти и ще направи всичко възможно, за да се докаже в женския футбол. В спортната продукция в една от главните роли влиза  Кийра Найтли. Веднага след драматичната премиера „Ритай като Бекъм“, в 22:00 часа „Последният диамант“ ще излъчи за зрителите криминалните и забранени изкушения на току-що излязъл от затвора и освободен предсрочно престъпник.

Не пропускайте времето за кино с ефира на Bulgaria ON AIR – всяка събота от 22:00 часа и неделя от 19:30 часа и 22:00 часа.

fallback
Още от PRESS
fallback