fallback

Фантастичен свят и романтично-приказна атмосфера – очаквайте тази неделя по Bulgaria ON AIR

„Марая Мунди или Проклятието на кутията на Мидас“ ще започне точно в 19:30 часа

31.07.2024 | 12:25

Фантастичен свят, изпълнен с приключения и мистерии, се открива в ефира на Bulgaria ON AIR тази неделя, 4 август, в 19:30 часа. „Марая Мунди или Проклятието на кутията на Мидас“ ще грабне вниманието на малки и големи с приказни чудеса и зловеща магия.

Фантастичният сюжет проследява 17-годишния Марая Мунди, чийто живот се променя из основи, когато изчезват родителите му, а по-малкият му брат е отвлечен. Следите водят до лечебните води на терапевтични бани и са само началото на още дълбоки тайни. Историята се заплита с отдавна изгубен артефакт, който дава неограничено богатство, но и унищожителни свръхестествени сили. В името на света и семейството си, Марая ще поеме риска да разкрие проклятието на кутията на Мидас.

Романтично-приказната атмосфера в „Марая Мунди или Проклятието на кутията на Мидас“ е пресъздадена с помощта на актьорите Майкъл Шийн, Лина Хийди, Сам Нийл, Йоан Грифит и Анайрин Барнард.

Очаквайте незабравимо пътуване назад във времето и се потопете в света на „Марая Мунди или Проклятието на кутията на Мидас“ – тази неделя, 4 август, точно в 19:30 часа по Bulgaria ON AIR.

fallback
Още от PRESS
fallback