Актриса, спортен водещ и още - коя е Павела Апостолова от Спортът ON AIR?

24.07.2024 | 13:14
Кадър от

Красива, млада, амбициозна и за разлика от повечето жени – разбира от спорт! Това е Павела Апостолова, която стана част от екипа на Bulgaria ON AIR през 2023 година в ролята на репортер за спортните емисии, а малко по-късно вече  беше и водеща на „Спортът ON AIR”.  Освен с афинитет към историята, литературата и българския език, Павела признава, че телевизията е нейната голяма любов, която се оказва споделена и така следват няколко успешни актьорски прояви в популярни български продукции. В интервю за Az-jenata.bg водещата споделя, че с телевизията се среща едва на 14 години.

Павела

„Телевизията е моята голяма любов, която се зароди, когато бях едва на 14 години. Тогава за първи път се докоснах до нея с участието ми в сериен телевизионен проект…Хареса ми да бъда пред обектива на камерата, да общувам с нея. Сега, няколко години по-късно, именно през обектива, предавам на зрителите най-вълнуващото от света на спорта, а чувството е страхотно! Семейството на Bulgaria ON AIR е един колектив, съставен от амбициозни, мотивирани и талантливи хора, всеки ден в телевизията е динамичен“, разказва Павела за рубриката „Без микрофон“.

Павела

Пред главния Мария Дуковска Павела Апостолова издава, че съвсем скоро ще сбъдне една своя голяма мечта. Каква е тя и какво може да очаквате от нея – вижте в пълното интервю в Az-jenata.bg.