fallback

Пленителната Елена Петрова - първият вдъхновяващ гост в дебютния епизод на „България сутрин в събота”

Разговор за силата на духа, вярата и доброто очаква зрителите на 15 юни от 09:30 часа

13.06.2024 | 10:10

Много интересна, вдъхновяваща и мотивираща среща, както и още по-любопитни и вълнуващи теми е подготвил екипът на „България сутрин“ за своето дебютно издание на новия съботно-неделен сутрешен блок на Bulgaria ON AIR. За пръв път на 15 юни от 09:30 часа водещите Мария Константинова и Виктор Дремсизов ще кажат на зрителите добро утро в събота и в рамките на 1 час ще се постараят да направят деня им още по-позитивен и слънчев, а за това ще помогне и първият специален гост в новата рубрика „Вдъхновителите“.

Тази събота в пилотното издание на уикенд блока „България сутрин в събота“ очарователната водеща Мария Константинова ще ни срещне с обичаната и вдъхновяваща актриса Елена Петрова. Зрителите ще видят един разговор за вярата, за силата на духа и за доброто, което винаги трябва да проправя своя път.

„Имаме нужда от визионери, от хора, които са на друго емоционално и интелектуално ниво, хора, които виждат света по друг начин, които са превъзмогнали егото си, повече алтруисти, а не хедонисти, повече аскети, но които са готови да дават и са обърнати към хората. Вдъхновението е най-великото, в него има любов, миг, щастие, време, безвремие. То е като есенция, серум, който поглъщаш, стремиш се към него”, споделя Елена Петрова в откровения разговор с водещата на „България сутрин“.

Сред гостите в първия съботен сутрешен блок ще бъде и още една обичана и популярна родна артистка – поп изпълнителката Теди Кацарова. Тя ще разкаже за новата си песен и как музиката може да помага. Коя е каузата, зад която застава певицата –ще научите в „България сутрин в събота“ от 9:30 часа.

Пилотното неделно издание на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR също е подготвило много изненади, интересни разговори, запазено място за последните тенденции в новите технологи, а водещият Виктор Дремсизов ще ни заведе на едно от най-вълнуващите работни места с новата си рубрика „Професионалистите“. Кое е то – ще разберете на 16 юни от 09:30 часа.

  Гледайте „България сутрин в събота“ и „България сутрин в неделя“ – всеки уикенд от 09:30  до 10:30 часа по Bulgaria ON AIR.

fallback
Още от PRESS
fallback