Кристина Цветкова даде ценни съвети на бъдещите студенти

Навръх 24 май водещата на „Новините ON AIR” гостува във ФЖМК

28.05.2024 | 15:46
Кристина Цветкова даде ценни съвети на бъдещите студенти

Водещата на „Новините ON AIR” Кристина Цветкова отбеляза 24 май - Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност, гостувайки във Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийски университет „Свети Климент Охридски“.

Кристина се срещна с второкурсници от факултета по покана на своя колега Благовест Илиев, който е продуцент и репортер за новините на Bulgaria ON AIR. Освен всичко останало, Благовест е асистент в катедра „Комуникация и аудиовизуална продукция“ в университета. 

„Най-хубавият ден, в който да споделя няколко кадъра от срещата ми с второкурсници от ФЖМК. Вярвам, че разговорът ни беше интересен и всички научихме по нещо. Защото всеки ден, без да си прочел, разбрал и изговорил нещо, не е съществувал. Благодаря, Благовест Илиев и честит празник“, сподели водещата в социалните си мрежи след посещението.

Благовест благодари на усмихнатата водеща за любопитния разговор на тема Евровизия и аудиовизуалния свят, като сподели, че я очакват отново!