fallback

"Всичко за семейството": За Влади е важно да предаде доброто нататък

Журналистът от Bulgaria ON AIR не само разказва за хората от улицата, но им и помага, пишат от вестника

20.05.2024 | 17:49

Осен като водещ и репортер на спортните новини в Bulgaria ON AIR Владислав Радославов е известен и като човек, споделящ благородна кауза в социалните си мрежи. Там е познат като "Точно с Влади" и среща последователите си с различните лица на България. Те му разкриват своя нелек житейски път, мечтите и стремежите си. Музиканти и продавачи на улицата, образовани хора, които по стечение на обстоятелствата днес спят на легла от картон, бедни възрастни, които със сетни сили се опитват да осигурят препитанието си. За Влади всеки от тях има своята неповторима история.

Повече за своята благородна кауза Владислав Радославов разказа пред Пепа Йорданова от вестник "Всичко за семейството".

До момента водещият на Спортът ON AIR е помогнал на над 50 човека. Случаят на сляпата възрастна жена, лишена от квартира поради липса на средства, е важен емоционален момент за него. Защото успели да ѝ осигурят основни неща като храна и консумативи, но и да намерят средства за покрив над главата ѝ.

"Най-ценната подкрепа идва от обикновените хора като мен и теб", казва Влади за "Всичко за семейството" и допълва:

"Всички истории, които споделям, носят със себе си дълбока сантиментална стойност за мен. Важна ми е срещата с уличен музикант, който вълнува сърцата на минувачите с мелодиите си. Ценя разговор с мъж, изгубил дома си в извънредна ситуация. Вълнува ме болката на тези, които са изгубили близък човек. Всеки от тези моменти е ценен за мен, защото в тях се открива истинската същност на хората и техните емоции".

Цялото интервю може да прочетете във вестник "Всичко за семейството", както и по-долу:

fallback
Още от PRESS
fallback