fallback

Празнични концерти по телевизия Bulgaria On Air

22.12.2014 | 16:00

Три музикални продукции на Bulgaria On Air са сред акцентите на празничната програма в края на декември.

Симфоничният оркестър на Lufthansa: "Музика в небето" с диригент Колин Тъчин изпълнява произведения на Антонин Дворжак и Ралф Воган Уилямс

Концертът в хангара на Lufthansa Technik на летище София с Белослава и Живко Петров Трио бе инициатива, организирана за пръв път в България.

Продукцията на телевизия Bulgaria On Air, оператори: Тодор Тодоров и Бойко Мануилов, режисьор: Янчо Янчев ще видите на 24 декември от 21:00.

Записът е направен на 29 юни 2014, по време на концертното изпълнение на оркестъра и солистите.

 

Концерт на Софийска филхармония в зала България с диригент Любка Биаджоти също може да видите в празничната програма: 1 януари, 13:05

Концертът е от третият от цикъла "Назад към бъдещето".

В програмата: Камий Сен - Санс – Реквием oп.54, Джовани Перголези – “Стабат Матер” (305 години от рождението на композитора). С участието на Национален Филхармоничен хор “Светослав Обретенов”.

Продукцията е дело на Bulgaria On Air по време на концерта на 6 ноември 2014, оператори: Кирил Бацулов, Димитър Розов и Радослав Илиев, режисьор: Стефан Милов.

В празничната програма на Bulgaria On Air на 31 декември, 22:30 ще видите и първия концерт на Софийска филхармония в двореца Врана. Солист и диригент: Мартин Пантелеев. В програмата: Моцарт, Равел, Пучини.

В приказната атмосфера на парка на двореца ще чуете изпълнението на Вера Гиргинова.

Телевизионната продукция "Носталгия по лятото" е реализирана от Bulgaria On Air по време на концерта на 12 септември 2014. Оператори Тодор Тодоров, Кирил Бациев, режисьор Стефан Милов.

 

fallback
Още от PRESS
fallback